Работа с жени и младежи

2011 - Дискусионен форум на тема: „Превенция на насилието на работното място в здравеопазването”

На 22 март 2011 г. Федерацията на синдикатите в здравеопазването – КНСБ и Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи проведоха дискусия на тема: „Превенция на насилието на работното място в здравеопазването”. Срещата се проведе  от 10:00 часа в хотел «Дедеман Принцес».

Прочети още...

2010 - Семинар „Младежта и синдикатите – стратегии за привличане и насърчаване активността на младите хора в дейността на синдикатите”

Oт 12 до 14 декември 2010 год. в гр. София се проведе семинар за млади синдикалисти относно стратегии за привличане и активното им включване в дейността на синдикатите. Семинарът се провежда по инициатива на Федерацията на синдикатите в здравеопазването – КНСБ и НБС „Водоснабдител по съвместна програма, одобрена и субсидирана от Европейската федерация на работещите в сферата на публичните услуги (EPSU).

Прочети още...

2009 - Съвместна работна среща на младежите от FGTB Белгия и млади синдикалисти от ФСЗ

На 28 и 29 ноември 2009 год. в гр. Банкя се проведе работна среща между младежката организация на FGTB-Белгия и млади синдикални членове на ФСЗ на тема: „Мотивация за синдикално членство – иновативни стратегии за организиране и привличане на младите хора в синдиката”.

Прочети още...

2009 - Втората дискусия на тема „Жените в здравеопазването” за синдикалните членове от Южна България

На 3 април 2009 г. в гр. Смолян Федерация на синдикатите в здравеопазването проведе кръгла маса на тема: „Жените в здравеопазването”. Мотото на срещата беше „Да се погрижим за по-добри условия на труд, за по-висок стандарт на живот и по-качествени здравни услуги”.

Прочети още...

2008 - Kръгла маса на тема: „Жените в здравеопазването” за синдикални активисти от Северна България

На 9 и 10 октомври 2008 год. в Международния дом на учените „Жолио Кюри” бе проведена кръгла маса на тема: „Жените в здравеопазването”. Срещата бе организирана от Федерация на синдикатите в здравеопазването, със съдействието и активното участие на SeTCA – синдикат в сферата на обслужването към FGTB Белгия.

Прочети още...

 

 

 

Федерация на синдикатите
в здравеопазването

1202 София
бул. "Мария Луиза" 45
тел. (02) 988-20-97
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.