УВАЖАЕМИ СИНДИКАЛИСТИ,

 С решение на Управителния съвет от 24.04.2020г.се реши да подпомага заболелите от COVID-19 синдикални членове на Федерация на синдикатите в здравеопазването - КНСБ от Фонд “Солидарност и взаимопомощ“ като се спазва Наредбата за набиране и разходване на средства в синдикалния фонд.

Прочети още...

Регионален форум на профсъюзите в сектор „Здравеопазване и социални грижи“ на Югоизточна Европа в гр. Баня вручица - Босна и Херцеговина

От 01-03 ноември  2016 г., в гр. Баня Вручица Босна и Херцеговина се проведе Регионален форум на профсъюзите в сектор „Здравеопазване и социални грижи“ на Югоизточна Европа.

Прочети още...

Седмият редовен конгрес на Федерацията на синдикатите в здравеопазването (ФСЗ)-КНСБ единодушно избра за свой председател д-р Иван Кокалов

На 14 октомври 2016 г. в Парк-хотел „Москва”, гр. София, се проведе Седмият редовен конгрес на Федерацията на синдикатите в здравеопазването (ФСЗ) към КНСБ. В работата на Конгреса взеха участие генералният секретар на EPSU (Европейска федерация на работещите в сферата на здравеопазването) Ян Уйлям Гудриян и президентът на КНСБ- Пламен Димитров.

Прочети още...

До членовете на Федерация на синдикатите в здравеопазването

Уважаема  членове,
„Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел Федерация на синдикатите в здравеопазването -  гр. София, бул. ”Мария Луиза” № 45, ет.2, тел. 029882097 свиква  общо събрание на членовете  на 14 октомври 2016 година от 10.00 часа, в гр. София, ул. „Незабравка” № 25, Парк –хотел ”Москва” при следния дневен ред:

Прочети още...

 

 

 

Федерация на синдикатите
в здравеопазването

1202 София
бул. "Мария Луиза" 45
тел. (02) 988-20-97
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.