Разработен анализ по Дейност 1 от проект BG05SFOP001-2.025-0131 „Повишаване на гражданското участие в процесите на изпълнение и мониторинг на политики и законодателство в сферата на Здравеопазването“

В рамките на дейност 1 от проект BG05SFOP001-2.025-0131 „Повишаване на гражданското участие в процесите на изпълнение и мониторинг на политики и законодателство в сферата на Здравеопазването“, ФСЗ разработи анализ на тема „Подобряване на дейността на НЗОК чрез оптимизацията на процесите на договаряне и контрол“.

Анализът може да служи като база за вземане на решение от хората, които се занимават със здравна политика. Показва проблемите на хората, работещи в отрасъла и дава възможност за представяне на възможните насоки за мотивиране на персонала, осигуряване на висока квалификация и съпричастност към мисията на лечебното заведение.

В рамките на анализа се разработиха и бяха отправени препоръки към процеса на формиране, осъществяване и мониторинг на политики в сферата на здравеопазването и дейността на НЗОК.

Анализът може да бъде изтеглен от тук за свободно ползване.

 

 

 

Федерация на синдикатите
в здравеопазването

1202 София
бул. "Мария Луиза" 45
тел. (02) 988-20-97
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.